Alege limba:

Partenerul dumneavoastra pentru calitate din 1973

AMTEST-TM este o corporatie multinationala care se bazeaza pe o traditie de aproximativ 40 de ani in livrarea si suportul tehnic al instrumentelor, uneltelor si echipamentelor de testare si masurare, al calibratoarelor si etaloanelor de inalta precizie si al echipamentelor automate pentru testarea circuitelor electronice.
Clientii companiei AMTEST-TM sunt exclusiv de pe teritoriul Europei Centrale si de Est- oferind servicii in tari precum: Ungaria, Polonia, Slovacia, Lituania, Letonia, Romania, Bulgaria, Rusia, Ucraina si, desigur, in Republica Ceha. Sediul central al AMTEST-TM se afla in Republica Ceha.

Cine suntem

AM-TEST TM Romania este o companie privata specializata in livrarea si suportul tehnic al instrumentelor, uneltelor, echipamentelor de testare si masurare, al calibratoarelor si etaloanelor de inalta precizie si al echipamentelor automate pentru testarea circuitelor electronice.

Compania a fost infiintata in 2004 de Dl. Bogdan-Mihai Valcea, care actioneaza ca CEO al companiei. In luna mai al anului 2005 el a vandut 40% din actiuni catre corporatia AMTEST-TM SRO, cu sediul in Republica Ceha.

AM-TEST TM ofera companiilor partenere o gama larga de produse si servicii, de la senzori de presiune, de nivel, de debit, instrumente/unelte de masurare si testare, pina la o gama larga de etaloane, calibratoare si echipamente de masurare si testare. Compania ramane o forta puternica si importanta in livrarea, in asigurarea suportului tehnic, in etalonarea si repararea echipamentelor, in inlocuirea si calibrarea/recalibrarea instrumentelor "uzate".

Standarde de calitate

Ne straduim sa mentinem parteneriate reciproc avantajoase cu clientii nostri, pentru a continua sa asiguram satisfactia clientului. Vom continua sa oferim aceleasi produse de exceptie, aceleasi solutii si acelasi suport care au facut compania noastra si clientii nostri de succes.


AM-TEST TM ELTH SRL ofera:
  • Servicii de calibrare si de reparatii - trasabile la institutele de etalonare nationale si internationale: NIST, DKD, NPL, si BRML-INMB.
  • Conformitati cu standardele internationale de management al calitatii si metrologice: ISO 9001, ISO 17025, ANSI Z540-1-1994 si MIL-STD-45662A.
  • Echipamente similiare sau echipamente care inlocuiesc modelele iesite din fabricatie de la toti producatorii pe care ii reprezentam in Romania sau de la alti producatori parteneri.
Noi va oferim servicii de reparare a echipamentelor deteriorate si eventual recalibarea lor si/sau putem sa combinam si sa certificam componentele sistemelor de masurare si testare functionale pe care le detineti.

Contact

Deveniti partenerul nostru

Newsletter

Abonare la newsletter

Cerere de oferta

© 2012 - 2024 AMTEST-TM ELTH srl - Toate drepturile rezervate