Alege limba:

Suport tehnic

Servicii de reparatie

Daca este nevoie de SUPORT TEHNIC, va rugam sa oferiti detalii privind modelul si numarul de serie al produsului AM-TEST pe care il utilizati, aplicatia produsului, parametrii de testare, detalii despre aplicatiile pe care doriti sa le implementati si rezultatele pe care doriti sa le obtineti. Aceste informatii ne vor ajuta in procesul de rezolvare a problemelor.

Dupa analizarea acestor informatii, un inginer de la Serviciul Tehnic AM-TEST va va contacta in cel mai scurt timp.
Daca aveti nevoie de SERVICII DE REPARATIE, va rugam sa furnizati detalii privind modelul si numarul de serie al produsului. Apoi, oferiti o descriere detaliata a problemei si erorii cu care va confruntati. Asigurati-va ca furnizati informatii corecte despre aplicatia produsului la momentul aparitiei erorii, incluzind valoarea tensiunii de lucru, valoarea curentului de lucru, a defazajului, a puterii auxiliare precum si orice alte detalii care ne vor ajuta in procesul de depanare.

Dupa analizarea acestor informatii, un inginer de la Serviciul Tehnic AM-TEST va va contacta sau va va emite un numar de Autorizatie de Returnare a produsului (Return Material Autorization - R.M.A.), cu instructiunile de transport la sediul firmei AM-TEST.

Recertificare etalonare

Daca este nevoie de o recertificare a etalonarii va rugam sa furnizati detalii privind modelul si seria cu numarul produsului. Apoi, oferiti o descriere detaliata a tipului de recertificare pe care il doriti, dupa cum urmeaza:

Recertificare standard: Pentru acest serviciu vom rula propriile teste in punctele obisnuite de testare si vom oferi un model de Certificat impreuna cu un raport al testelor care prezinta erorile la fiecare punct de testare. Retineti ca nu facem ajustari de calibrare la etalon.

Recertificare in puncte aleatorii: Pentru acest serviciu vom rula testele uzuale in punctele obisnuite de testare, precum si in alte puncte aleatorii de testare pe care le specificati dumneavoastra. Retineti ca exista o taxa suplimentara pentru fiecare punct de testare ales. In plus, noi nu facem ajustari de calibrare la etalon.

Recalibrare & recertificare: Pentru acest serviciu vom rula testele noastre in punctele obisnuite de testare si vom oferi un model de Certificat impreuna cu un raport al testelor care prezinta erorile la fiecare punct de testare. Retinei ca facem ajustari de calibrare la etalon daca este necesar.

Recalibrare & recertificare in puncte aleatorii de test: Pentru acest serviciu vom rula testele noastre in punctele obisnuite de testare, precum si in alte puncte aleatorii de testare pe care le specificati. Retineti ca exista o taxa suplimentara pentru fiecare punct de testare ales. In plus, noi facem ajustari de calibrare la etalon, daca este necesar.

Contact

Deveniti partenerul nostru

Newsletter

Abonare la newsletter

Cerere de oferta

© 2012 - 2024 AMTEST-TM ELTH srl - Toate drepturile rezervate