Alege limba:

METROLOGY

METROLOGY este un brand internațional al unui grup de firme Jingstone, concentrat pe proiectarea, cercetarea și dezvoltarea de instrumente de măsurare și calibrare de preciziei.
 
Grupul de firme care detine marca METROLOGY foloseste componentele și tehnica de mare precizie datorita cooperarii cu producătorii OEM renumiți in lume, cum ar fi producatorii din Germania, Elveția, Italia, SUA, Anglia, Japonia, India, China și Taiwan.
 
Toate produsele marca METROLOGY sunt supuse controlului strict al calității al Jingstone și inspecție amănunțită în timpul procesului de asamblare. Articolele finalizate sunt calibrate 100% de Jingstone Calibration Center (JCC). Laboratorul de calibrare acreditat ISO IEC 17025.
 
Produsele METROLOGY au o înaltă calitate și design special si dețin numeroase brevete de invenție in Taiwan, China, Germania, SUA, UE și sunt populare în lume.
 
Produsele METROLOGY sunt dezvoltate de tip mecanic tradițional, de tip electronic, de tip optic la sistemul automat de măsurare, acceptă servicii OEM și au fost vândute lumii.
 
METROLOGY a devenit una dintre cele mai importante zece branduri de instrumente de măsurare din lume din cauza calității ridicate, a prețului rezonabil și a serviciilor excelente.

Oferta de produse:

Indicatoare cu cadran
Micrometre
Şublere

Contact

Deveniti partenerul nostru

Newsletter

Abonare la newsletter

Cerere de oferta

© 2012 - 2023 AMTEST-TM ELTH srl - Toate drepturile rezervate