Alege limba:

Radian Research, Inc.

Radian Research, Inc este o societate privată fondată de Glenn A. Mayfield în 1982. Ca un fizician de măsurări electrice, el a lucrat anterior la Scientific Columbus and Duncan Electric / Landis&Gyr Metering. Din această experienţă el a realizat  etaloanele watthour ar necesita un progres tehnologic pentru a fi suficient de precise pentru a testa noile contoare emergente electronice watthour. Prin urmare, el a stabilit ca scopul companiei fie cercetarea, dezvoltarea şi producţia produselor avansate de măsurare a puterii şi energiei electrice din industria de utilităţi electrice.
Radian Research, Inc este recunoscut ca lider în industrie din America de Nord pentru etaloanele de energie de referinţă, pentru sistemele de testare a contoarelor de energie, a testerelor transformator de curent, a etaloanelor de transfer DC-AC şi a Sistemelor de referinţă automate pentru laboratoarele de energie.

Radian oferă atât etaloane de energie portabile cât şi etaloane primare de referintă de energie, care sunt cele mai precise, stabile şi fiabile din lume. Clienţii Radian, în principal, sunt formati din companiile de utilităţi electrice, producători de contoare de energie, producători de plăci de testare pentru energie şi de institutele naţionale de metrologie.

Oferta de produse:

Cabluri / Conectori de masurare
Platforme de testare si verificare a energiei si puterii
Sisteme de calibrare/etalonare AC / DC
Wattmetre etalon monofazate
Wattmetre etalon trifazate

Contact

Deveniti partenerul nostru

Newsletter

Abonare la newsletter

Cerere de oferta

© 2012 - 2024 AMTEST-TM ELTH srl - Toate drepturile rezervate