Alege limba:

HIGHTEST

HighTest Technology Ltd. este un producator lider de echipamente de testare de înaltă precizie. Ei se concentrează în principal pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea sistemelor de testare a Transformatoarelor.
 
Au câțiva ani de experiență în domeniul dezvoltării și producerii de echipamente de testare a transformatoarelor de ultimă generație. Satisfacția clienților este motto-ul lor principal. Furnizează echipamente de testare în întreaga lume către producătorii de transformatoare, a companiilor de utilități electrice, antreprenorilor generali și companiilor de servicii. Echipamentele lor de testare este proiectate și produse conform celor mai largi standarde internaționale adoptate . Întrucât prețuiesc cel mai mult clienții, echipa lor de producție cu mare experiență oferă întotdeauna asistență post-vânzare și asistență tehnică excelentă împreună cu distribuitorii.
 
Au viziunea
De a fi Global Top până în 2022, ar fi măsurat în termeni de leadership tehnologic, inovație, profitabilitate, venit și număr de avere pentru a concura cu cele mai bune companii de profil din întreaga lume.

Oferta de produse:

Analizor întreruptoare de circuit
Tester de măsurare a rezistenței la contact
Tester de măsurat a rezistenței înfășurarilor
Tester pentru sticle cu vid
Testere multifuncționale
TTR monofazat
TTR trifazat

Contact

Deveniti partenerul nostru

Newsletter

Abonare la newsletter

Cerere de oferta

© 2012 - 2024 AMTEST-TM ELTH srl - Toate drepturile rezervate